БИРЕНА МАЯ НА ПРАХ 250 ГР

5.20 лв.

БИРЕНА МАЯ НА ПРАХ 250 ГР

100% натурална инактивна бирена мая на прах. Бирената мая е уникален продукт който е богат на протеини, минерали и витамини. 100гр суха мая съдържа 45гр висококачествен протеин обогатен с витамин В и микроелементи (калий, магнезий, фосфор и други), 45гр карбохидрати и 2гр мазнини. Протеините на маята са съставени от 16 различни вида амино киселини.

Код: 4671 Категория:

Описание

БИРЕНА МАЯ НА ПРАХ 250 ГР

100% натурална инактивна бирена мая на прах. Бирената мая е уникален продукт който е богат на протеини, минерали и витамини. 100гр суха мая съдържа 45гр висококачествен протеин обогатен с витамин В и микроелементи (калий, магнезий, фосфор и други), 45гр карбохидрати и 2гр мазнини. Протеините на маята са съставени от 16 различни вида амино киселини. Съдържанието е много подобно на това на животинските протеини които са лесно усвоими от тялото и оказват положително влияние. Обработката на бирената мая е без никакви химически субстанции и без никакви добавени изкуствени органични и неорганични съставки и консерванти за да предпазят продуктите от външни добавки. Продуктите от бирена мая са полезни за всички. Те помагат за запазването и поддържането на силна нервна система и може да се използват при силен стрес, раздразнение и депресия; имат позитивно действие върху кожата; подпомагат поддържането на здрава коса и нокти. Бирената мая е изключително полезна за хора, възстановяващи се от инфекции, изгаряния, наранявания и хронични чревни заболявания; много полезна за хора с диабет, при смущения на метаболизма или отслабена памет. Бирената мая заздравява тялото след глад, кървене, при вегетарианска диета, периоди на ускорен растеж или при интензивно спортуване.

Хранителна стойност за 100гр:
Енергийност – 316kcal, 1321kJ
Въглехидрати – 50-52%
от които захари – 2%
Мазнини – 2%
от които наситени – 0
Белтъчини – 45.7%
Сол – 0
Фибри – 0.1%

Начин на употреба :
Бирената мая на прах може да се поръсва в супи, салати, каши, също така може да се съчетае със сок, мляко или кисело мляко. Препоръчителният дневен прием е 5 грама (1 чаена лъжица).

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.