ХАРИТАКИ

20.00 лв.

Харитаки (Haritaki) 

Харитаки е аюрведична билкова добавка , която благоприятно повлиява върху храносмилателната система. Комбинирайки я с йога практика,медитация и аюрведични масажи, вие ще подобрите значително начина си на живот и ще се върнете в естествения си жизнен баланс.

Изчерпан

Описание

Харитаки (Haritaki) 

Харитаки е аюрведична билкова добавка, която благоприятно повлиява върху храносмилателната система. Комбинирайки я с йога практика,медитация и аюрведични масажи , вие ще подобрите значително начина си на живот и ще се върнете в естествения си жизнен баланс.

Харитаки е широко застъпена в аюрведическата медицина.

Таблетките Haritaki идват от плодовете на растението chebula Terminalia, които също се консумират и като храна. Haritaki подобрява храносмилането и е един от компонентите на  Triphala q(популярна аюрведична добавка за детоксикация).

В алтернативната медицина, хората използват Haritaki за лечение и/или предотвратяване на различни здравословни проблеми, включително: алергии, астма, запек, кашлица, диария, сърдечни заболявания, високо кръвно налягане, висок холестерол, лошо храносмилане, възпалено гърло. В допълнение, Haritaki има слабително, противовъзпалително, антибактериално действие.

Досега повечето от доказателствата за здравни ефекти Haritaki идва от изследвания и лабораторни изследвания на животни-базирани. Докато клинични изпитвания на Haritaki които понастоящем липсват, някои изследвания показват, че той може да предложи някои ползи за здравето.

Проучвания показват, че таблетките Haritaki могат да ограничат високия холестерол.  Haritaki може да помага в борбата с оксидативния стрес и подобрява антиоксидантния статус в черния дроб и бъбреците. Показва и обещаващи резултати при лечението на метаболитен синдром.

Употреба: 1 до 2 таблетки два пъти на ден. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Състав: харитаки (terminalia chebula)

Помощни вещества: нишесте, DCP(дикалциев фосфат), гума арабика, примогин, аерозил; антислепващ агент: талк, магнезиев стеарат; консервант: калиев сорбат.

Внимание: Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!

Производител: Inwinex Pharmaceuticals Limited, email: info@inwinex.in

Вносител: Изкуството да живееш феъртрейд продукти България ЕООД, гр. София, ул. Банат 28

Нетно тегло:39гр.

Партида: виж опаковката

Най-добър до: виж опаковката

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.