ШАМПОАН СИДХА С БИЛКИ

5.00 лв.

ШАМПОАН СИДХА С БИЛКИ

Още един качествен продукт направен от Chandrika, Шампоан СИДХА с билки  ви дава чиста натурална грижа за вашата коса. Той е направен чрез използване на уникалния Kashaya Vidhi метод на древната индийска аюрведична система и има присъщите добри качества на четири подбрани билки, а именно босилек, нийм, къна и амла. Билковите екстракти в шампоана подхранват корените на вашата коса, грижат се за здрава коса и  скалп. Това помага за превенция от преждевременно посивяване на косата.

Код: 4064 Категория:

Описание

ШАМПОАН СИДХА С БИЛКИ

Още един качествен продукт направен от Chandrika, Шампоан СИДХА с билки  ви дава чиста натурална грижа за вашата коса. Той е направен чрез използване на уникалния Kashaya Vidhi метод на древната индийска аюрведична система и има присъщите добри качества на четири подбрани билки, а именно босилек, нийм, къна и амла. Билковите екстракти в шампоана подхранват корените на вашата коса, грижат се за здрава коса и  скалп. Това помага за превенция от преждевременно посивяване на косата. Няма прибавени изскуствени оцветители или сгъстяващи агенти. Използването на шампоан Сидха е условие  за доброто състояние на вашата коса  и за лесното й сресване.

Тези продукти са получили добра репутация  като козметични продукти в много страни  в целия свят. Това се дължи на високото качество на използваните при производството  аюрведични билкови екстракти и пречистени растителни масла.

Шампоан от градината!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.