Шилажит, Herbal Hills – 60 веган капсули  

17.00 лв.

Шилажит, Herbal Hills – 60 веган капсули

Шилажит съдържа най-малко 85 вещества (в това число много минерали), които са жизнено важни за човешкия организъм. Благодарение на високото си минерално съдържание, шилажит е подходящ при случаи на анемия. Невероятните му качества на антиоксидант допринасят за неутрализиране на вредните свободни радикали.

Описание

Шилажит, Herbal Hills – 60 веган капсули

 • Опаковка: 60 веган капсули по 300мг.
 • Състав в една таблетка: Шилажит (Asphaltum) смола – 300мг.
 • Шилажит (Asphaltum) спомага за преодоляване по естествен начин на физическата и психическата умора.
 • Допринася за поддържане нормалното здраве на сухожилията и ставите
 • Съдържание и хранителни стойности в препоръчвана доза за дневен прием (2 капсули)
  Състав: 2 капсули
  Шилажит (Asphaltum) смола 600mg

  Шилажит (Мумио) е естествено срещана субстанция в дълбините на Хималаите и Кавказ, която е изключително богата на полезни хранителни вещества. Въпреки, че шилажит не е много популярен в западната медицина, той и до днес продължава да се използва в много лечебни практики, включително и в Аюрведа. Това тъмно, лъскаво, смолисто вещество може да бъде намерено и в Алтайските планини, от където именно се добива в най-големи количества. Една от основните съставки на Шилажит е т.нар. фулвинова киселина, която показва забележителни резултати в превенцията на отравянето с тежки метали и заболявания на мозъка и нервната система.

  Какво е шилажит?

  Шилажит е лепкава смола, която се процежда през скалите в планините в резултат на загряването им от слънцето. Поради тази причина в миналото често е бил наричан – „потта на камъка” или „каменно масло”. Шилажитът обикновено е черен на цвят, но може да варира в нюансите в зависимост от местонахождението. Субстанцията е богата на фулвинова киселина, хуминова киселина, витамини А, Б и С и широк набор от минерали, която са много важни за здравето на мъжете. Научните проучвания по отношение на шилажита са категорични, че приема на голяма част от компонентите води до ползи за здравето.

   

  Какви са ползите от Шилажит?

  Смолата може да предотврати преждевременното стареене, повишавайки способността на организма да обновява тъканите; ускорява метаболизма;  подсилва имунитета; подобрява храносмилането и дори заздравява костите. Трябва да се отбележат и ефектите по отношение здравето на мозъка. Редица изследвания сочат за намаляване риска от болест на Алцхаймер при хора редовно приемащи субстанцията.

  Шилажит съдържа най-малко 85 вещества (в това число много минерали), които са жизнено важни за човешкия организъм. Благодарение на високото си минерално съдържание, шилажит е подходящ при случаи на анемия. Невероятните му качества на антиоксидант допринасят за неутрализиране на вредните свободни радикали. Според редица учени, шилажита има свойствата и на адаптоген. Но може би най-характерното му качество е високото съдържание на фулвинова киселина.

   

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.