Кудзу

9.90 лв.

 

Кудзу триумфално се налага като най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

До скоро във фармацевтичната индустрия не съществуваше ефективно лекарство, което да може да избави човека от тази порочна зависимост – алкохола и цигарите!

КУДЗУ корен е най-невероятната триумфираща в света лековита билка без аналог, изцеряваща алкохолизма напълно. Тя е най-доброто и мощно средство във фитотерапията за отказване от алкохолизъм и тютюнопушене, което ликвидира и тежките последици от тях и се е наложило дори в рамките на официалната медицина.

Описание

Кудзу триумфално се налага като най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

До скоро във фармацевтичната индустрия не съществуваше ефективно лекарство, което да може да избави човека от тази порочна зависимост – алкохола и цигарите!

КУДЗУ корен е най-невероятната триумфираща в света лековита билка без аналог, изцеряваща алкохолизма напълно. Тя е най-доброто и мощно средство във фитотерапията за отказване от алкохолизъм и тютюнопушене, което ликвидира и тежките последици от тях и се е наложило дори в рамките на официалната медицина.

В Харвардският университет са проведени медицински изследвания, които са доказали, че биологично активните вещества на КУДЗУ изразено намаляват влечението към алкохола при болните от хроничен алкохолизъм. Съвременните изследвания в Германия, Япония, Сащ, Китай и много други страни по света отдавна са потвърдили безопасното и абсолютно ефективно въздействие на КУДЗУ корен в прекъсването на болезнената зависимост от спиртните напитки.

Дори нещо повече: завеждащите лекари в една от най-големите Пекински болници са се произнесли за екстракта от КУДЗУ корен, че той е най-доброто средство в света за лечение на алкохолизъм. А в Европа КУДЗУ корен все повече намира широкото си приложение в прекратяването на никотинова зависимост. В това направление КУДЗУ корен се позиционира като най-изумителното средство за отвикване от тютюнопушенето.

Фактически Кудзу триумфално се налага във фитотерапията като най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене, вземайки връх над синтетичните традиционни лекарства в медицината.

Когато откажете цигарите, никотиновите рецептори спират да работят. На практика това означава, че вече не получавате такова количество допамин, с каквото сте свикнали. Съгласно резултати от изследване, проведено през 2002 г., един месец след спиране на цигарите доскорошният пушач започва да развива симптоми на депресия. Организмът на подрастващите е по-чувствителен към никотина, затова тийнейджърите по-лесно стават зависими от възрастния човек. Например в САЩ всеки ден четири хиляди подрастващи ежедневно опитват; първата си цигара. И хиляда от тях впоследствие стават закоравели пушачи.
И още нещо: който се надява, че леките цигари са „по-здравословни”, много се лъже, защото няма да успее да избегне тези лоши болести, преследващи пушачите: цигарите с понижено съдържание на катран не понижават риска от заболявания. Но нещо по-лошо – ако решите да ги откажете, процесът ще е по-продължителен и сложен. Освен това, дори краткотрайното въздействие на тютюневия дим веднага нанася вреда на организма. „Химичните вещества проникват в белите ви дробове всеки път, когато вдишвате цигарения дим, и незабавно причиняват вреда – казва Регина Бенджамин – главен лекар в САЩ. – Дори и незначително количество тютюнев дим вреди на ДНК, а това може да доведе до рак!”

Предлагаме ви 10 стъпки за зачеркване на този вреден навик – цигарите!

Методиката е разработена от киевски медици и както те обещават, може да помогне. Главният лекар Ото Стойка е уверен, че човек може да откаже самостоятелно цигарите. Той помага на своите пациенти чрез оригинален психологически метод от десет стъпки. Опитайте и вие.
1.    Най-важната крачка е вашата мотивация. Настройте се на вълна отказване от цигарите, като визуално си представяте всички последствия именно от вашия начин на живот. Помислете колко здраве и пари ще спестите, отказвайки този вреден навик.
2.    Изберете си деня, в който ще ги откажете. Идете до календара и отбележете датата с червено кръгче. Пет минути преди да си легнете да спите и пет минути след като се събудите, произнесете следното: „След три дни аз ще откажа цигарите!” На следващия ден повторете: „След два дни аз ще откажа цигарите!” и т.н.
3.    Изхвърлете от дома си! всичко, което, напомня за тютюн, цигари и пушене: пепелници, запалки, цигарите, запазени за „черни дни”.
4.    На първо време се постарайте да не посещавате баровете, заведенията, партита също. Там атмосферата спомага за пушене и може да пречупи вашата решимост.
5.    Не е нужно непрекъснато и да мислите за това, че ще отказвате цигарите веднъж и завинаги. Това може да ви наведе на мисълта, че задачата е неизпълнима. По-добре е да бързате бавно! Всяка сутрин като станете, си давайте дума, че само днес няма да изпушите нито една цигара.
6.    Ако ви е тежко без цигари, постепенно намалявайте броя изпушени на ден. Всеки нов ден изпушвайте поне една цигара по-малко.
7.    Много от хората, които отказват пушенето, през първите дни получават запек. Лесно можете да се справите с този проблем: веднага след пробуждане изпийте 1-2 чаши топла преварена вода.
8.    Опитайте през деня да пиете колкото може повече течности – чиста вода, фреш-сокове. Обилното пиене помага по-бързо да изкарате от организма вредните токсини, натрупани в организма ви за дългите години пушене.
9.    Ако през деня усетите силен никотинов „глад”, можете да се справите с това чрез простичко дихателно упражнение: издишайте всичкия въздух от белите си дробове, задръжте дишането и след това бавно и дълбоко вдишайте. Повторете упражнението няколко пъти – и веднага ще почувствате облекчение.

10. Ако мислите, че сами няма да се справите с никотиновата зависимост, доверете се на хранителната добавка КУДЗУ корен, която има гарантиран успех. Фактически КУДЗУ корен триумфално се налага във фитотерапията като най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене, вземайки връх над синтетичните традиционни лекарства в медицината.

Ето още няколко препоръки на специалиста д-р Виолетка Икономова,които да спазвате, когато се опитвате да се откажете от цигарите:

  • За да не пропушите пак, не запалвайте дори една цигара, а ако ви се допуши, масажирайте външната част на ухото си.
  • През първата седмица отбягвайте кафе, ал­кохол, шоколад, мазни храни.
  • Изпивайте поне 8 чаши вода на ден. Така из­веждате токсините от организма.
  • Яжте повече плодове и зеленчуци – те имат отводняващ й прочистващ ефект.
  • Мийте зъбите си след всяко хранене.
  • Разхождайте се на чист въздух – така ще увеличите физическата си активност.

Ако все още се колебаете дали да спрете цигарите, може би трябва да чуете и това…

Тютюневият дим съдържа около 7000 химични вещества, поне 100 от тях са отровни, а 70 предизвикват рак!

В подготвения от здравното министерство на САЩ доклад се отбелязва, че Отровният коктейл от химични вещества, съдържащи се в цигарения дим, провокира микровъзпаления в белодробната тъкан. С времето те започват да затрудняват дишането и водят до хронична обструктивна белодробна болест, вкл. до емфизем и хроничен бронхит.
В тютюневия дим се съдържат около 7000 химични вещества, съединения и канцерогени – минимум сто от тях са токсични, а 70 – предизвикват рак. Съвсем не е задължително да сте пушач, за да усетите върху себе си всички „прелести” на въздействието на тези вещества – всеки контакт със съставните части на този коктейл, дори краткотраен, не преминава безследно за вашето здраве.
Що се отнася до пасивното пушене, то е напълно способно да предизвика сърдечносъдови заболявания – например пристъп. Кръвта реагира на тютюневия дим със засилено образуване на тромби, което повишава риска от инсулт и аневризма. 85 на сто от случаите на рак на белите дробове също лежат върху „съвестта” на цигарите, а всяка трета смърт от рак е предизвикана от пушене.

Пушенето причинява емфизем, рак на белия дроб!!!

Тревожната статистика: Белите дробове инхалират над 2млн. литра въздух всеки ден! Техният обем е достатъчен, за да покрие цял тенис корт!

•    Повече от 230 000 българи всяка година влизат в болница заради болести на белите дробове. Над 14 000 души заболяват от злокачествени образувания на дихателните органи. 3600 души умират поради болести на дихателната система.
•    За една година с 4186 души е нараснал броят на българите, боледуващи от хронична обструктивна белодробна болест. За 2010 г. общият брой на болните от ХОББ е над 500 000 души. Ако се увеличават, според тенденцията, наблюдавана от специалистите в областта, то до 2050 г. броят им ще надхвърли 600 000.
•    През 2020 г. хроничната обструктивна белодробна болест ще бъде третата по смъртност в света.
•    Независим фактор за развитие на белодробен рак е наличието на ХОББ. Независимо че и при рака, и при бронхита заболелите са пушачи, болестта е отделен рисков фактор. Въпреки че диагностиката и лечението на хроничната обструктивна белодробна болест у нас са на световно ниво, резултатите не са добри. Това се дължи на подценяване на симптоматиката. Голяма част от пациентите, които в повечето случаи са пушачи, не знаят, че имат начален стадий на ХОББ. При тях вече е налице увреждане на дихателните пътища, на което въобще не обръщат сериозно внимание.

Крайно време е да сложите край на този ужасно вреден навик – цигарите. Ние знаем как и затова горещо ви препоръчване да пробвате хранителната добавка против тютюнопушене – КУДЗУ корен!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.