Алое, Herbal Hills – 60 веган капсули

17.00 лв.

Алое, Herbal Hills – 60 веган капсули

Алое вера има имуностимулиращо и почистващо действие върху организма. Приет вътрешно хармонизира системите на тялото, особено дейността на дебелото черво.

Описание

Алое, Herbal Hills – 60 веган капсули

 • Опаковка: 60 веган капсули по 400мг.
 • Състав в една таблетка: Алое (Aloe barbedensis) на прах – 400мг.
 • Благоприятства храносмилателната и имунната система.
 • Подпомага естествения процес на изчистване на токсините от стомашно-чревния тракт
 • Съдържание и хранителни стойности в препоръчвана доза за дневен прием (2 капсули)
  Състав: 2 капсули
  Алое (Aloe barbedensis) на прах 800mg

  Алое вера има имуностимулиращо и почистващо действие върху организма. Приет вътрешно хармонизира системите на тялото, особено дейността на дебелото черво. Подобрява храносмилането и има мек слабителен ефект.
  Алое Вера се използва в козметиката и медицината. Употребата му с медицинска цел е спомената през първия век от новата ера в Новия завет на Библията. През вековете и до днес алтернативната медицина придава на Алое освежаващи и подмладяващи свойства. В миналото екстракти от растението се използвали за лечение на изгаряния, за предотвратяване на инфекции в рани и други кожни проблеми.
  Основно подсилва имунната система, поради богатия си състав от минерали, витамини и аминокиселини. Заедно с това е полезен за храносмилателната система и за бъбреците (особено в съчетание с мляко). Има антивирусно и антигъбично действие. Редовното му приемане забавя стареенето на организма и предотвратява образуването на туморни клетки. Помага още за високо кръвно налягане, артрит, диабет, констипация, астма. Гинеколозите го препоръчват поради благоприятния ефект, който оказва срещу кисти и сраствания.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.