Масло от облепиха

16.80 лв.

Масло от облепиха 60 капсули TNT-21

Маслото от облепиха е най-добрият източник на витамин C, А, Е, антиоксиданти, аминокиселини, мастни киселини и минерали.

Описание

Масло от облепиха 60 капсули TNT-21

Маслото от облепиха е най-добрият източник на витамин C, А, Е, антиоксиданти, аминокиселини, мастни киселини и минерали.

Масло от Облепиха х 60 капсули

Това е хранителна добавка под формат на капсули, чиито производител е фирма ТНТ- 21. В опаковката се съдържат 60 капсули, които са с високо съдържание на витамини, минерали и други полезни в-ва за организма.

Плодовете на облепиха (морски зърнастец) се характеризиат с лечебна сила, която е добре известна още на дрвените славянски народи. Създателят на славянската писменост Кирил по време на пътуванията си из България и Моравия дори е използвал маслото от облепиха за лечение на местните жители.

Като висока биологична стойност маслото от морски зърнастец (облепиха) е считано за най-богатият източник на полезни за човека в-ва (каротиноиди, витамини (E, C, B1, B2, B3, B6, B9, C), макро-и микроелементи (калций, магнезий, желязо, манган, силиций, никел, молибден и т.н.), амино, моно-и полиненаситени мастни киселини, стероли, фосфолипиди). В тази хранителна добавка има и други биохимични компоненти използвани дори и в медицинската профилактична употреба, като флавоноидите (рутин, кверцетин, изорамнетин, кемпферол, и други), тритерпенови киселини (урзолик, олеанова и т.н. ), органични киселини (винена, салицилова, оксалова, ябълчна, янтарна).. и др.

Какъв е съставът на продукта? 

За 1 капс. се съдържа 500 мг.  масло от семена на Облепиха.

Мастни киселини >60%

Състав капсули: Желатин – желиращ агент, Глицерол – подсладител

Инструкции за употреба: След като се нахраните, се приемат по 2-3 капсули (това е приемът за деня). Т.е. на закуска след хранене може да приемете една капсула, както и след вечеря.

Предупреждение:
Да не се приема от деца. Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества разнообразното хранене.

Употреба: по 2-3 капсули дневно след хранене.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.